diumenge, 13 d’abril del 2008
Crònica de Turquia i Bulgària
12/04/08 7ª etapa
Istambul és una megàpolis complicada, amb un trànsit molt sorollós i agobiant, i evidentment la senyalització en turc, sense icones i sense traducció, no ajuda gens a la seva visita.
Els serveis són molt deficients, costa de trobar restaurants i hotels “europeus”, amb tendència a abusar dels turistes.
La duana de Turquia/Bulgària tot i no ser excessivament complicada, es veu molt deixada i amb molta burocràcia.
En previsió de que demà és diumenge, hem tingut que fer una previsió d’oli pel 2n. equip, ja que es trobaran les botigues tancades. Després d’una laboriosa recerca hem trobat un “super” per comprar una bona quantitat d’oli: 84 litres, en total, que s’han afegit a 20 litres que havíem trobat en un mercat.A quarts de dotze de la nit han arribat amb avió els membres del segon equip: en Joan Francesc Martí i en Grau Baquero, amb els que hem anat a sopar junts a Sofia.
Istambul és una megàpolis complicada, amb un trànsit molt sorollós i agobiant, i evidentment la senyalització en turc, sense icones i sense traducció, no ajuda gens a la seva visita.
Els serveis són molt deficients, costa de trobar restaurants i hotels “europeus”, amb tendència a abusar dels turistes.
La duana de Turquia/Bulgària tot i no ser excessivament complicada, es veu molt deixada i amb molta burocràcia.
En previsió de que demà és diumenge, hem tingut que fer una previsió d’oli pel 2n. equip, ja que es trobaran les botigues tancades. Després d’una laboriosa recerca hem trobat un “super” per comprar una bona quantitat d’oli: 84 litres, en total, que s’han afegit a 20 litres que havíem trobat en un mercat.A quarts de dotze de la nit han arribat amb avió els membres del segon equip: en Joan Francesc Martí i en Grau Baquero, amb els que hem anat a sopar junts a Sofia.
Fotos de Turquia i Bulgària (12 Abril)
Subscriure's a:
Missatges (Atom)